Protestatara #Rezist, Angi Șerban, anunță că se retrage: "Am obosit. Atât am putut" 

Angi Șerban / foto ilustrativ
Angi Șerban / foto ilustrativ

Cunoscuta protestatară Angi Șerban anunță că "va pune goarna în cui", așadar renunță la acțiunile de protest pentru care a devenit cunoscută. 

Angi Șerban a devenit cunoscută în perioada protestelor care umpleau Piața Victoriei, împotriva PSD-ului condus la acea vreme de Liviu Dragnea. A participat de atunci la numeroase alte proteste, ultimele în 2021, împotriva PNL, atunci când cerea demisia lui Florin Cîțu din funcția de premier.

Au fost de altfel, ultimele proteste la care a participat Angi Șerban, alături de cei din anturajul său.  Protestatara spune că a obosit și că atât a putut să facă și le mulțumește celor care au avut încredere în ea. 

"A venit momentul ăla, o să pun goarna în cui, am obosit.

Vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în mine.Dacă puteam mai mult, făceam mai mult, atât am putut. Over and out," a anunțat Angi Șerban pe contul său de Facebook. 

2. Angi Șerba... (angi-serban-foto-facebook_20973500.jpg)

În 2021 Angi Șerban anunța că lumea chiar dacă e obosită, scârbită și sătulă până peste cap, ea va continua să meargă la proteste. 

„S-o fi uitat Partidul Naţional Liberal pe internet, să vadă ce zice lumea? (...) Eu zic să-și pună inutilii să le aducă feedback-ul din social media, căci ce a făcut Florin Cîţu, la comanda (...) lui Klaus Iohannis, este exact ce au făcut Dragnea și Grindeanu cu OUG13!! Și dacă reacția în stradă este sau va fi mai slăbuță, este pentru că lumea e obosită, scârbită și sătulă până peste cap. Oooo, băieți, dar nu le forțați mâna, căci stătură-n pandemie ca leii în cușcă!”, scria Angi Șerban în 2021. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel