Proteste în Amsterdam, Viena și Hamburg pentru câinii din România

Protestatarii străini, care sunt împotriva legii eutanasiei maidanezilor din România, susținuți de Vier Pfoten, vor protesta, vineri, în trei mari orașe din Europa: Viena, Hamburg și Amsterdam. Iubitorii de animale vest-europeni și câinii lor își vor manifesta solidaritatea și vor transmite mesajul că uciderea în masă nu este o soluție nici umană și nici eficientă pentru rezolvarea problemei câinilor fără stăpân.

[caption id="attachment_370254" align="alignleft" width="287"] Foto: Vier Pfoten[/caption]

"Am lansat deja o campanie de adopții la nivel național a câinilor fără stăpân. Din ce în ce mai mulți români vor să adopte un câine de pe stradă, aceasta devenind singura opțiune pentru a le salva viața. Vier Pfoten a anunțat deja că va sprijini persoanele care adoptă câini fără stăpân oferindu-le servicii medicale generale noilor lor companioni: sterilizare, deparazitare, vaccinare antirabică, carnet de sănătate, microcipare și înregistrare în baza de date”, a declarat Gabriel Păun, director de Campanii Vier Pfoten International.

În plus, prin petiția Four Paws, peste 80.000 de susținători din întreaga lume au trimis până în prezent pe adresele de e-mail ale primarilor din România mesaje în care le solicită să dea o șansă la viață câinilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel