Provocarea "One chip challenge" de pe TikTok a ajuns şi în România. Un adolescent a murit după ce a mâncat un chip superpicant

captură video
captură video

O provocare pe cât de cunoscută în online pe atât de periculoasă prinde tot mai mult şi la tinerii noştri! Cine acceptă challenge-ul trebuie să mănânce ceea ce se vrea a fi cel mai picant chip din lume. Din păcate, mai mulţi adolescenţi şi-au pierdut viaţa in SUA după ce au încercat să facă asta.

În ultimii ani, atât părinţii cât şi autorităţile se îngrijorează tot mai mult în legătură cu efectele negative ale unor trenduri periculoase și provocări virale pe platformele de social media, în special de pe TikTok. Multe au dus la răniri grave, intoxicaţii și, acum, chiar moarte. Este şi motivul pentru care mai multe țări sugerează interzicerea completă a acestei aplicații.

Harris Wolobah, un adolescent în vârstă de numai 14 ani din Worcester, Massachusetts, a fost implicat într-un tragic și inexplicabil incident care l-a costat viața în ziua în care a acceptat o provocare online extrem de periculoasă cunoscută sub numele de "One Chip Challenge". Această provocare a devenit rapid virală pe platforma TikTok, punând în pericol viețile a numeroși tineri care au cedat ispitei de a o încerca.

Evenimentul tragic a avut loc pe data de 1 septembrie 2023. Harris Wolobah s-a simțit din ce în ce mai rău în timpul școlii și a acuzat dureri de stomac. Mama adolescentului a fost chemată la școală, fără să bănuiască ce tragedie avea să urmeze. După ce a plecat de la şcoală și s-a întors acasă, Harris și-a revenit aparent și și-a petrecut restul zilei fără să mai acuze dureri. Cu toate acestea, la ora 16:30, în timp ce se pregătea să plece la un meci de baschet, a suferit un episod fatal care i-a curmat viața. Băiatul a făcut infarct, provocat - se pare - de condimentul fatal din chip.

@houseofhighlights Grandpa tries one chip challenge ????????(Via @mrs.hustleface) #onechipchallenge #family #grandpa #fyp #funny #fails #pranks ♬ original sound - House of Highlights

Ce este One chip challenge şi de unde poate fi cumpărat cel mai picant chip din lume

Tragedia lui Harris Wolobah este legată de o provocare pe internet care a devenit tot mai populară în rândul tinerilor: One Chip Challenge. Această provocare implică consumul celui mai picant chips de tortilla din lume, urmat de o așteptare cât mai lungă înainte de a mânca sau a bea ceva pentru a scăpa de senzația de arsură extremă, scrie Fox9.

Acest produs a ajuns chiar și în România, iar tinerii au început să îl comande din ce în ce mai des. Prețul unui singur chip este de 120 de lei. Se poate comanda uşor, la liber, oriunde în online. Chipul picant este ambalat într-o cutie a cărei formă imită un sicriu, ceea ce ar trebui să dea de gândit tinerilor atunci când sunt pe punctul de a accepta provocarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel