EXCLUSIV  Provocări la locul de muncă pentru zodia Rac, în săptămâna 24-30 aprilie 2023. Daniela Simulescu: Ești ca un copil mic! / video

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a spus prin ce va trece o anumită zodie în săptămâna 24-30 aprilie 2023.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a spus prin ce provocări va trece zodia Rac în săptămâna 24-30 aprilie 2023.

„În cazul zodiei Rac, e clar că vizibilitatea de la job contează și aveți nevoie de aprecieri, doar că unii dintre voi nu se vor mulțumi și vor dori mai mult. Va zice șeful: Bravo! A doua zi ai impresia că te duci la muncă și o să ți se zică iar Bravo!. Ești ca un copil mic. Șeful nu poate să-ți mai zică doar ție Bravo!, iar acest lucru o să te enerveze. Tu uiți că te-a felicitat și cu o zi în urmă și bineînțeles că îți faci planuri.

Cei care vă doriți un loc de muncă, Jupiter mai stă până la jumătatea lunii mai în acest sector. Nu ar strica să mai trimiteți un CV, să mai puneți o vorbă sau să faceți o schimbare în compania unde sunteți“, a precizat, pentru zodia Rac, astrologul Daniela SImulescu.

CITEȘTE ȘI      -      EXCLUSIV  Horoscop 24 - 30 aprilie 2023. Daniela Simulescu: Săptămâna nu e deloc plăcută nici pentru Gemeni / video

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel