PSD după alegerile europarlamentare. Codrin Ştefănescu: Ni s-au înecat corăbiile

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, resimte lipsa fostului lider PSD, Liviu Dragnea. Acesta a descris pe o reţea de socializare starea de spirit din partid, arătând că predomină un puternic sentiment de deznădejde în rândurile social-democraţilor. 

Vorba aia: ni s-au înecat cam toate corăbiile. Aproape toate! Cam asta-i starea de spirit..., a scris Codrin Ştefănescu pe Facebook. 

Postarea lui Codrin Ştefănescu vine după vizita Vioricăi Dăncilă la Bruxelles, acolo unde şeful Guvernului a afişat o poziție diametral opusă față de cea de pe vremea când Liviu Dragnea era în libertate.
 

Codrin Ştefănescu, solidar cu Liviu Dragnea 

 
 
Imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare, Codrin Ştefănescu i-a atacat pe social democraţii care au lansat acuze la adresa fostului lider PSD. 
 
"PSD rămâne un partid de mase, foarte bine organizat, cu un număr imens de membri de care trebuie ținut cont și în aceste clipe, până se numără voturile, mesajele curg din toate zonele țării exact invers, adică să ne păstrăm liderul partidului, să rămânem uniți și să facem cât de curând o analiză vizavi de votul pe care l-am obținut la nivelul fiecărui județ și atunci vom găsi și explicațiile de ce, cum și ce s-a întâmplat în unele lucruri. O declar în calitate de secretar general al partidului care știe tot ce se întâmplă în PSD", a declarat Codrin Ștefănescu imediat după alegerile europarlamentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel