PSD, părăsit de un deputat din fieful lui Victor Ponta

PMP, partidul lui Traian Băsescu, a reușit să racoleze un deputat chiar din fieful lui Victor Ponta. Camelia Khraibani a precizat că nu va trece la PMP, decizia acesteia fiind de a candida pentru primăria Motru.

Camelia Khraibani, deputat de Gorj,  a anunțat Biroul Permanent al Camerei că demisionează din PSD și trece la neafiliați. PMP nu are în acest moment grup parlamentar.

UPDATE: "Mi-am depus demisia din PSD și precizez faptul că voi activa în grupul independenților din Camera Deputaților, în același timp dezmit categoric speculațiile privind o eventuală înregistrare a mea la un alt grup politic(de ex. PMP).Pe această cale anunț public și intenția de a candida, tot ca independent, la Primăria Municipiului Motru din județul Gorj", potrivit ecopolitic.ro

"În primul rând vreau să vă spun că am luat acestă decizie pentru că oamenii mi-au cerut să candidez pentru primăria Motru.Aceeași oameni care mi-au dat votul ca eu să ajung în Parlamentul României.Mi s-ar fi părut o chestiune de lașitate să nu răspund oamenilor care au crezut în mine", a mai precizat deputatul de Gorj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel