PSD pierde Primăria Slatina. Paul Stănescu nu mai are controlul în județul Olt / Rezultate alegeri locale 2024

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Emil Moț nu va mai fi primar din partea PSD în Slatina. Județul Olt era caracterizat de secretarul general al PSD, Paul Stănescu - motiv pentru care surpriza e cu atât mai mare. Potrivit informațiilor oferite de PNL, Mario De Mezzo a câștigat votul majoritar din partea cetățenilor.

 

„Victoria este a Slatinei şi a slătinenilor. Este doar victoria lor. Este clar că nemulţumirea lor faţă de o administraţie incompetentă, frustrarea lor faţă de dispreţul cu care au fost trataţi, toate lipsurile pe care eu nu am făcut decât să le pun în lumină au vorbit astăzi prin ştampila de vot.

Slătinenii au venit şi au votat cu sete împotriva unei administraţii despre care eu am spus că este coruptă, este incompetentă şi că nu are ce să mai caute în această primărie, iar Slatina şi slătinenii au fost de acord cu mine, unii dintre ei susţinându-mă pe Facebook, alţii dintre ei pe TikTok, alţii dintre ei venind cu mine în partid, alţii dintre ei claxonând pe stradă sau luându-mă în braţe sau făcând poze cu mine, dar toţi mergând şi punând ştampila de vot.

Le mulţumesc din suflet, este victoria noastră”, a declarat Mario De Mezzo, potrivit Agerpres.

Paul Stănescu este considerat un apropiat al Gabrielei Firea - care a pierdut alegerile pentru Primăria Generală din București. Acum, se crede că Gabriela Firea va fi înscrisă pe listele parlamentare PSD.

„Mulțumesc tuturor bucureștenilor care au ieșit la vot și care au crezut în dorința mea de a avea un oraș mai curat, mai sigur, mai modern, mai aproape de oameni.

Le mulțumesc și celorlalți bucureșteni care au făcut o altă alegere.

Cel mai mult, însă, le mulțumesc colegilor mei din organizația București - tineri, seniori, femei, membri de partid sau simpatizanți - care au muncit neîntrerupt în această ultimă lună de campanie electorală! Am intrat în această cursă mai târziu decât ceilalți contracandidați și am făcut într-o lună tot ce a fost posibil ca să readucem Bucureștiul pe drumul pe care noi îl consideram cel bun.

Noi nu ne vom opri din a susține cauza bucureștenilor din toate sectoarele. De exemplu, a celor din Sectorul 1 care nu au încă Spitalul Metropolitan, din Sectorul 2 care nu circulă încă pe Pasajele Petricani și Andronache, a celor din Sectorul 6 care nu au încă drumul expres de la Ciurel până la Centură sau șoseaua din Giulești spre Centură, a cetățenilor din Prelungirea Ghencea care încă nu circulă pe un drum modern sau a persoanelor cu dizabilități care au suportat umilințele ultimilor patru ani când au fost făcuți în fel și chip pentru un drept câștigat“, a scris, pe Facebook, Gabriela Firea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel