PSD+PNL, împreună la prezidențiale?! Rareș Bogdan, în culmea fericirii: Scorul acesta ne permite să ne gândim la un proiect

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Rareș Bogdan a făcut declarații, după rezultatele EXIT-POLL la alegerile locale și europarlamentare.

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a fost invitat, duminică seara, la B1TV, unde a făcut declarații despre rezultatele obținute în alegerile locale și europarlamentare.

„Este un scor care e dublu față de estimările de vot politic din urmă cu un an. Le mulțumesc românilor, activiștilor și militanților liberali și celor peste 2,3 milioane de români care au pus ștampila pe PNL. Este practic același număr de votanți pe care i-am avut în urmă cu cinci ani, când am câștigat alegerile europarlamentare.

Mi se pare un scor extraordinar și îi rog pe toți colegii mei să păzească voturile. Scorul pe care PNL îl are este unul extraordinar. E foarte posibil ca scorul PNL să mai crească puțin“, a precizat, la B1TV, Rareș Bogdan.

CITEȘTE ȘI          -        Nicușor Dan, prima reacție după închiderea urnelor: Voi declanșa un referendum...! / Ce a zis când a fost întrebat de candidatura la prezidențiale / video

„Bucureștiul a rămas de dreapta, ceea ce este un lucru important în perspectiva alegerilor prezidențiale. Partidul Național Liberal sper să-și poată păstra cât mai multe consilii județene. Sper să putem câștiga și alte 2-3 consilii pe lângă fiefurile tradiționale“, a mai zis Rareș Bogdan.

Întrebat despre un proiect comun cu PSD la alegerile parlamentare și prezidențiale, Rareș Bogdan a zis:

„Este prea devreme să ne exprimăm. Vom avea marți prima ședință de coaliție post-alegeri. Nu pot să spun acum ce se va întâmpla, pot să spun doar că PNL a luat un scor excepțional în acest moment.

Eu cred că scorul acesta ne permite să ne gândim la un proiect în care PNL să meargă prin noi înșine către alegerile prezidențiale“, a spus Rareș Bogdan.

„România a spus nu extremismului“, a mai zis Rareș Bogdan.

CITEȘTE ȘI         -        Nicolae Ciucă, declaraţii după închiderea urnelor. Rezultatul din Bucureşti înseamnă pentru PNL "stop, de la capăt, muncă. Să convingem electoratul"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel