PSD pregătește IEȘIREA în stradă. În ce condiții PLEACĂ Guvernul Cîțu: Nu cred că sunt violenți

Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu
Sursa foto: Facebook Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a făcut primele declarații despre ieșirea oamenilor în stradă pe care PSD o pregătește.

"Parlamentul României, în acest moment, nu mai reprezintă voinţa românilor. Trebuie să ne întoarcem la români, să îşi exprime din nou voinţa. Aşa spunea domnul Iohannis. Şansele să avem anticipate nu sunt infime. Depinde de voinţa politică. Presupun că domnul preşedinte o să solicite şi acum să mergem din nou la români", a declarat Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a vorbit și despre ieşirea oamenilor în stradă ca posibilitate de a fi schimbat Guvernul.

"Sunt cele două posibilităţi... Presiunea publică şi atunci Guvernul îşi dă demisia,  nu cu violenţă sau să treacă o moţiune de cenzură. Încurajez ieşirea oamenilor în stradă şi, la momentul potrivit, o să şi facem acest lucru. Vom ieşi în stradă, categoric! Este posibil să o facem în fiecare judeţ. Cum luăm decizia vă anunţam. Categoric, se va ajunge şi la acest demers dacă domnul Iohannis nu recunoaşte că a greşit şi să îşi retragă acest Guvern", a spus liderul PSD.

Cât despre ce ar putea urma în cazul în care se va ieși în stradă, Marcel Ciolacu a mai spus: "Eu nu cred că PSD-iștii sunt violenți".

PSD, moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu

"Am decis în unanimitate de voturi, în cadrul Consiliului Politic Național, că vom depune moțiunea de cenzură în momentul în care vom avea cele 234 de voturi necesare să treacă această moțiune. În acest moment, partea de opoziție a Parlamentului are 204 voturi.” a anunțat liderul PSD.

"Am avut o discuție cu economiștii și specialiștii din PSD și mi-au prezentat întreg tabloul financiar în acest moment în România. Eu m-am speriat de ceea ce va urma și o să vedeți în lunile de iarnă și-n luna martie când vom ajunge să decontăm toate aceste scumpiri în lanț și ce importuri și ce presiune pe moneda națională, pe rata de schimb va fi în luna decembrie” a avertizat Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a punctat, în acest context, că au avut o discuție aplicată în PSD, iar, în acest moment, strâng 204 voturi. "Nu vrem să depunem o moțiune de dragul de a depune o moțiune și de a face spectacol politic în jurul acestei moțiuni. Dacă vor fi suficiente voturi, moțiunea de cenzură poate fi depusă și înainte de Congresul PNL. ”Dacă nu, o depunem după” a spus președintele PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel