PSD, ședință de URGENȚĂ! Soarta moțiunii de cenzură

Facebook Marcel Ciolacu
Facebook Marcel Ciolacu

PSD se reunește, marți după-amiază, într-o ședință. 

Potrivit Antena 3, la PSD va avea loc o ședință marți, începând cu ora 14.00, urmând a fi luate decizii importante. 

Așadar, liderii PSD se vor întâlni, de la ora 14.00, într-o ședință a Biroului Politic Național convocată de Marcel Ciolacu, președintele partidului. 

Cea mai bună formulă pentru PSD și pentru întreaga Românie ar fi alegerile anticipate, declarase, marți dimineață, liderul deputaților social-democrați, Alfred Simonis. Mai multe, AICI!

Amintim că preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a anunţat, marţi, după ce şedinţa Birourilor permanente reunite a fost suspendată din lipsa cvorumului, că va comunica Guvernului moţiunea de cenzură, menţionând că derularea calendarului dezbaterii moţiunii este obligatorie, potrivit Constituţiei.

„Eu sunt preşedintele Camerei Deputaţilor, eu am obligaţia să respect Constituţia şi legile ţării şi, de asemenea, deciziile Curţii Constituţionale, în interpretarea prevederilor constituţionale. Ca atare, derularea calendarului moţiunii de cenzură este obligatorie, pentru că nerespectarea procedurii înseamnă încălcarea Constituţiei şi încălcarea principiului constituţional. Astăzi voi comunica Guvernului moţiunea de cenzură. De asemenea, vreau să vă informez că am primit la cabinetul parlamentar toate semnăturile în original ale iniţiatorilor moţiunii de cenzură", a afirmat Orban.

Amintim, de asemenea, că Florin Cîţu a spus că răul pentru România a fost făcut atunci când USR PLUS „s-a asociat” cu AUR.

„În România coaliția de dreapta este cea care poate să guverneze, dar, e adevărat, e complicat atunci când cei de dreapta se asociază cu un partid extremist, după aceea îi vor lângă ei și pe socialiști”, a spus premierul.

Întrebat dacă mai există loc de împăcare, Florin Cîţu a răspuns: „Noi vrem să guvernăm România și trebuie să guvernăm România, nu este vorba de împăcare, este vorba de interesele românilor și aici s-au comportat, din punctul meu de vedere, ca niște copii răsfățați”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel