PSD și PNL, sondaje cu Ostahie, Cîrstoiu, Firea și Burduja, pentru a stabili candidatul. Chirieac, ironic față de strategia USR

Inquam Photos / Alexandra Pandrea
Inquam Photos / Alexandra Pandrea

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat informațiile apărute conform cărora PSD și PNL vor iniția două sondaje unde se vor testa mai mulți posibili candidați la Primăria Generală a Capitalei.

După ce se vor finaliza aceste sondaje se va lua decizia în Coaliție cu privire la cine va fi candidatul comun susținut de cele două formațiuni politice.

Printre numele testate de ambele partide se află Cătălin Cîrstoiu, medic din București și Dan Ostahie, antreprenor român. De asemenea, vor fi testate și nume precum Gabriela Firea și Sebastian Burduja. 

'Probabil că dânșii știu politică, noi nu știm, dar cum să faci sondaje cu persoane care, deocamdată, nu au notorietatea necesară? Nici medicul Cătălin Cîrstoiu, nici omul de afaceri Dan Ostahie nu au. Prin urmare, nu sunt cunoscuți, dar îi măsoară la ce anume? La notorietate, la încredere? Păi, nu au încredere mare (n.r. în rândul maselor) pentru că nu au notorietate. Este bizar. Deci, ce rezultate să dea (n.r. sondajele pe care le vor face) ?', a spus Bogdan Chirieac.

Cu privire la numele cu notorietate, respectiv Gabriela Firea și Sebastian Burduja, Bogdan Chirieac a zis:

'Cred că doamna Firea are o notorietate mult mai mare decât domnul Burduja'.

'Probabil că știu domniile lor ce fac, dar dacă chiar se vrea un suflu nou la București și accept că e nevoie de un suflu nou la București... sigur că doream ca ai mei, cei din USR, să dea un candidat nou, proaspăt, dar cred că nu știu că e campanie electorală și vor afla asta lunile viitoare.', a mai spus, într-un mod ironic, analistul politic Bogdan Chirieac, în emisiunea 'România la raport', moderată de Andreea Crețulescu, la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel