PSD va cheltui 200.000 de euro pentru cardurile de membru de partid

euro
euro

PSD va cheltui aproape 200.000 de euro pentru imprimarea a 200.000 de carduri de membru de partid, au declarat surse din conducerea partidului.

Potrivit unor surse din conducerea partidului, numărul estimat al membrilor de partid este în jur de 200.000, secretariatul general al PSD nefinalizând încă evidenţa centralizată a activului, scrie Mediafax.

Sursele citate au arătat că imprimarea unui card de membru de partid are un cost de aproximativ 4 lei, întrucât cardurile sunt tipărite pe un plastic special şi imprimate şi cu un cod de bare.

În aceste condiţii, pentru cele aproximativ 200.000 de carduri care ar urma să fie imprimate se preconizează cheltuieli în jur de 200.000 euro, care însă vor fi eşalonate în etape până la sfârşitul anului.

Într-o primă fază, urmează ca în câteva săptămâni să fie imprimate aproximativ 40.000 de carduri de membru de partid, marea parte a organizaţiilor judeţene ale PSD solicitând, în medie, câte 1.000 de astfel de carduri.

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, în urmă cu o săptămână, că datoriile partidului sunt în jur de un milion de euro, aşa că partidul a început restructurări salariale şi raţionalizarea "la sânge" a cheltuielilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel