Olguța pentru Băsescu: Ieși afară, ființă extraodinară! PSD va sesiza Curtea Constituţională pe Codul Muncii

vasilescu olguta
vasilescu olguta

 PSD nu va depune amendamente la proiectul de modificare a Codului Muncii pe care Guvernul îşi va angaja răspunderea şi va sesiza şi Curtea Constituţională, a declarat, joi, purtătorul de cuvânt al departamentelor PSD, Olguţa Vasilescu. Senatorul PSD a precizat, într-o conferinţă de presă, că, dacă moţiunea de cenzură pe care PSD o va iniţia, împreună cu PNL, după angajarea răspunderii Guvernului, nu va întruni voturile pentru a fi adoptată, social-democraţii vor ataca la Curtea Constituţională varianta Guvernului.

" Traian Băsescu şi trupa sa cred că românii sunt leneşi şi trebuie să lucreze 16 ore pe zi. Este un Cod al Muncii împotriva sindicatelor, pe care le-ar dori distruse, pentru că ies în stradă şi îi strigă «Ieşi afară, fiinţă extraordinară»", a spus Vasilescu.

Deputatul PSD Ion Cindrea a precizat, în aceeaşi conferinţă de presă, că PSD va sesiza Curtea Constituţională în ceea ce priveşte limitarea dreptului la negocieri colective şi la grevă. Guvernul îşi va angaja răspunderea în Parlament pe noul Cod al Muncii, marţi, 8 martie. Proiectul a fost aprobat în şedinţa de luni a Executivului.  PSD a a finalizat varianta proprie de modificare a Codului Muncii şi a depus-o, miercuri, la Parlament

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel