PSG - Real Madrid, derby-ul optimilor în Liga Campionilor. Pochettino: O echipă cu un super antrenor şi super jucători

Facebook Real Madrid
Facebook Real Madrid

Real Madrid o va înfrunta pe PSG în optimile Ligii Campionilor. Mauricio Pochettino, antrenorul parizienilor, le-a transmis un mesaj de încredere elevilor săi. 

"Desigur, trebuie să fim încrezători. Avem destulă calitate ca să câştigăm acest duel şi să ne calificăm în turul următor. Acesta este obiectivul", a afirmat tehnicianul argentinian. "Va fi o dublă manşă dificilă, fiindcă este o echipă care are un super antrenor (Carlo Ancelotti - n. r.) şi super jucători", a adăugat el.

Meciul tur va avea loc la Paris pe 15 februarie, iar returul pe 9 martie.

Real, lider în campionatul Spaniei şi deţinătoare a recordului de victorii în Liga Campionilor (13), este printre favoritele la câştigarea competiţiei în acest sezon, la fel ca PSG.

Cele două echipe au fost adversare în optimi de finală în 2018, Real impunându-se atunci în ambele manşe (3-1, 2-1).

"Va fi în februarie, forma de acum contează puţin. Important este să ajungem în februarie în cele mai bune condiţii, să evaluăm fiecare jucător individual. Există întotdeauna o parte de şansă în ce priveşte starea echipei, de exemplu accidentările pot afecta o echipă", a amintit Pochettino.

El a promis îmbunătăţiri în jocul echipei sale, care este criticat în mod constant de observatori. La ora meciurilor din optimi, PSG ar urma să conteze pe vedeta sa Neymar, accidentat la gleznă, a cărui revenire este aşteptată la mijlocul lui ianuarie, scrie Agerpres.

Real Madrid, nemulţumită după tragerea la sorţi 

Tragerea la sorţi pentru optimi s-a repetat după o eroare. Astfel, Real Madrid va juca cu PSG, după ce iniţial picase cu Benfica Lisabona. 

Aflat în prezent în conducerea clubului, fostul mare fotbalist Emilio Butragueno (58 de ani) a avut un mesaj ferm după ce s-a întâmplat la tragerea la sorți pentru optimile UCL: "A fost surprinzător, regretabil și foarte greu de înțeles. Ținând cont de milioanele de fani care așteptau tragerea la sorți, precum și de întreaga lume a sportului. O înfruntăm cu toată iluzia, conștienți de ce înseamnă această competiție pentru acest club și pentru suporterii noștri.

Conștienți și de dificultatea rivalei și de categoria jucătorilor pe care îi au, dar cu încrederea că echipa va juca doi jocuri grozave. Sperăm să fim în tragerea la sorți din sferturile de finală", a transmis Butragueno, pentru site-ul clubului, conform Digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel