EXCLUSIV  Psihologia relațiilor în paralel. "Privirea este cea care face diferenţa"

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Radu Leca a explicat în emisiunea Ultrapsihologie cum ajungi să ai relații în paralel, dar și care sunt consecințele acestora.

De ce alegi să ai relații în paralel în loc de o relație monogamă?

"Din secunda în care alegi să te căsătorești, ai senzația o lungă perioadă de timp că totalitatea lucrurilor pe care tu le faci în acel cuplu te reprezintă, că omul de lângă tine este ceea ce trebuie, că este cel mai bun și da, este al tău. După o perioadă de timp creierul se obișnuiește atât de tare cu acel om încât îl vizualizează frate/soră, membru al familie, nu partener. Atunci creierul se duce către o zonă denumită zonă de testare a solului.

Când începi să te activezi

Când te hotărăști să devii tu din nou activ, încep să se activeze și oamenii din jurul tău, este ca o activare simultană. Până în momentul în care tu nu ți-ai dorit să evoluezi pe această zonă nu se uita nimeni la tine, nu primeai propuneri, nu existai, când te-ai hotărât să începi căutarea și cei din jurul tău au început să se activeze, brusc primești propuneri și complimente.

Privirea este cea care face diferența dintre partenerii sexuali posibil de o zi și cei de lungă durată. Care este oferta ta clară? O relație, iar atunci totul în jurul tău se schimbă. Oamenii încep să vină în jurul tău, lângă tine, în număr foarte mare, atrași feromonal de tine.

Relațiile în paralel te pot distruge sexual, organic, emoțional și cognitiv. Fiecare partener miroase altfel, are alt vibe de fiecare dată, te încarci cu toate lucrurile, din punct de vedere organic o să te îngrași pentru că tu preiei răul din fiecare partener, tu ești receptor, pentru că tu din punct de vedere karmic faci un lucru rău.

Din punct de vedere emoțional ajungi să plângi în somn, ai reacții dure, ești extrem, ce se întâmplă cu tine? Ai intrat într-o zonă de auto-distrugere crezând că pentru tine contează numărul de acte sexuale, nu de calitate. Această poveste are evident și o structură pozitivă în oglindă, căsătorie, copii și e dragostea vieții lui", a explicat Radu Leca, în emisiunea Ultrapsihologie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel