PSV - Rapid 2 la 1 şi giuleştenii părăsesc Europa cu capul plecat

rapid psv
rapid psv

Rapid a pierdut şi ultimul meci din Europa League, 1-2, cu PSV Eindhoven. Golurile au fost marcate de Manolev(75) şi Matavz(79), iar pentru giuleşteni a înscris Pancu(90+2).

Deac a fost blocat dur în careul olandezilor, dar arbitrul n-a acordat penalty pentru Rapid(8), infoormează Gsp.

Duelul dintre Marcelo şi Dani Coman l-au "şifonat" serios pe portar, care a s-a ales cu capul spart. PSV a trecut pe lîngă deschiderea scorului în minutul 22. Matavs a scăpat singur cu portarul giuleştean, dar Rui Duarte l-a deposedat cu o alunecareca la carte.

Marcos Antonio i-a făcut un mare cadou lui Ritzmaier oferindu-i mingea în careul giuleştenilor, dar tînărul jucător al lui PSV s-a speriat şi a şutat peste poartă(26).

Un nou duel dur l-a determinat pe Coman să ceară înlocuirea şi l-a lăsat în locul său pe Straton. Răzvan Lucescu a fost forţat să facă şi a doua înlocuire în prima repriză. Accidentatul Surdu a fost schimbat cu Teixeira.

Repriza secundă a fost mult mai cuminte decît prima parte. Deac a încercat fără succes să-i depăşească în dribling pe fundaşii olandezi, iar Straton le-a dat emoţii giuleştenilor cu intervenţii nesigure.

Înlocuitorul lui Coman a făcut şi diferenţa pe o desfăşurare calmă a meciului. manolev a şutat pe jos de la 18 metri, iar minge a trecut pe sub Straton şi a intrat în poartă(75). Olandezii s-au desprins pe tabelă prin Matavz, care a înscris cu latul din 6 metri(79).

În al doilea minut de prelungiri, Pancu a redus din diferenţă într-o fază în care Deac a trimis mingea în bară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel