Puiul cu bere este reţeta care îi va da pe spate pe oaspeţii tăi. Vă prezentăm o reţetă delicioasă şi foarte uşor de preparat.
Pulpe de pui
1 Ceapă
1 morcov
1 pahar de bere
Cimbru
Sare - după gust
Piper- după gust
Ulei de măsline
Pasul 1. Începem să curăţăm şi să tocăm ceapa şi morcovul.
Pasul 2. Condimentăm pulpele de pui.
Pasul 3. Adăugați ulei într-o tigaie și încălziți la foc mediu.
Pasul 4. Puneţi legumele în tigaie şi după aproximativ 10 minute adăugaţi şi pulpele de pui. Turnăm paharul cu bere, adăugăm cimbrul, sare şi piperul. Se lasă la foc mediu timp de aproximativ 40 de minute până când sosul se îngroaşă.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu