Pui în crustă de muștar și ierburi aromatizate este o rețetă extrem de ușor de preparat.
Pentru început, amestecă laptele bătut cu muștarul. Crestează ușor puiul și apoi bagă-l într-o pungă (de preferat una care se și poate închide etanș) și toarnă peste sosul. Puteți să lăsați puiul să marineze două ore sau până a doua zi.
Preîncălzește cuptorul. Pregătește crusta. Mărunțește usturoiul. Toarnă pesmetul, ierburile, parmezanul, sarea, piperul, zeama de lămâie, puțin ulei de măsline și pornește robotul, pentru a combina toate ingredientele.
Pune pesmetul aromat pe o farfurie plată și dă, pe rând, fiecare bucată de pui prin el până se acoperă complet de crustă.
Pregătește o tavă care nu lipește, pune o hârtie pergament pe ea și apoi bucățile de pui, complet acoperite de crustă.
Lasă puiul la cuptor, la foc mediu, timp de 40 de minute, potrivit retetepractice.ro.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News