Pui la ceaun ca la mama acasă. Reţetă simplă şi gustoasă

Vă prezentăm o reţetă de pui la ceaun ca la mama acasă. Este foarte uşor de preparat şi deciloasă. 

Ingrediente

Un pui de ţară

O cană cu ulei

Sare

Usturoi, după gust

O cană cu supă de legume

Citeşte şi Plăcintă cu dovleac, reţeta de care te vei îndrăgosti. Este foarte uşor de preparat

 

Mod de preparare

Primul lucru pe care trebuie să-l faceţi este să porţionaţi puiul. Turnaţi uleiul într-un ceaun şi adăugaţi carnea. Când se rumeneşte şi furculiţa pătrunde uşor, adăugaţi o supa de legume, usturiul tocat mărunt şi sare. Mai lăsaţi pe foc încă 10 minute. 

Citeşte şi Prăjitură cu mere, reţeta care te va face să te lingi pe degete. Trebuie să o încerci

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel