Puiul pe sticlă reprezintă o rețetă delicioasă care va fi gata în cel mult o oră și jumătate.
- un pui întreg, curățat de măruntaie
- 3 linguri ulei de măsline
- sare și piper
- o lingură de paprika
- 3 căței de usturoi pisați
- rozmarin
- o sticlă goală
Preîncălzește cuptorul la 200 grade Celsius. După pune puiul pe sticlă, astfel încât gâtul sticlei să iasă prin orificiul existent în locul gâtului păsării. După aceea, prepară o marinată din uleiul de măsline, sare, piper, usturoi, paprika și rozmarin și unge carnea folosind o pensulă pentru bucătărie, notează divahair.ro. Odată încheiată această etapă, umple o tavă cu apă în proporție de 3/4 din volumul ei, plasează sticla cu puiul în mijlocul ei și pune totul la cuptor timp de o oră și jumătate.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu