Pulbere albă descoperită în aripa de vest a Casei Albe. Anchetatorii au descoperit că era cocaină

Fotografie de la Aaron Kittredge, Pexels
Fotografie de la Aaron Kittredge, Pexels

Se fac cercetări pentru a se afla cum a ajuns un pachet de cocaină în aripa de vest a Casei Albe. 

O parte a complexului prezidenţial a fost închisă temporar duminică seară, după ce în incinta Casei Albe a fost găsită o pulbere albă, mai târziu identificată de pompieri drept cocaină. 

Cei de la Serviciul Secret au confirmat pentru Reuters că au găsit "un obiect necunoscut", însă pentru alte întrebări jurnaliştii au fost direcţionaţi către departamentul de pompieri din Washington. Aceştia, însă, au refuzat să comenteze cazul. 

"Duminică seara, complexul Casei Albe a fost închis preventiv în timp ce ofiţeri din Secret Service Uniformed Division au investigat un obiect necunoscut găsit în zona de lucru", a declarat un purtător de cuvânt al Secret Service, potrivit unui comunicat transmis prin e-mail, citat de Agerpres.

Obiectul a fost descoperit în aripa de vest a Casei Albei, zonă în care locuieşte preşedintele, dar care include şi Biroul Oval, zona de presă, birouri şi spaţii de lucru pentru toţi consilierii şi personalul preşedintelui SUA. La momentul descoperirii pachetului, Joe Biden nu se afla la Casa Albă, mai arată sursa citată. 

Mai mult, zona este tranzitată de sute de oameni care trec sau lucrează acolo. 

"Departamentul de Pompieri DC a fost chemat să evalueze şi a stabilit rapid că elementul nu era periculos", a indicat Secret Service. Potrivit purtătorului de cuvânt are loc o anchetă asupra modului în care a ajuns substanţa la Casa Albă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel