Pulpe de pui în sos de roșii și spanac, rețetă sănătoasă și delicioasă

Fotografie de la Julia Filirovska: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tabel-culinar-estompare-ince-o-are-7140318/
Fotografie de la Julia Filirovska: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/tabel-culinar-estompare-ince-o-are-7140318/

Endofoodart îți propune o rețetă sănătoasă și delicioasă: pulpe de pui în sos de roșii și spanac.

„Avem nevoie de:

•2 pulpe de pui

•6 rosii cherry

•o ceapa alba

•250g spanac

•250ml smantana lichida vegetala/fara lactoza

Cum preparam?

Incingem cuptorul la 210°. Asezam intr-o tava pulpele de pui si presaram peste ele putin ulei de masline si condimente dupa gust. Lasam tava la cuptor pentru aproximativ 50 de minute sau pana cand capata crusta dorita.

Intre timp ne ocupam de sos. Taiem rosiile cherry in jumatate si ceapa julienne. Le adaugam intr-o tigaie la foc mic si punem peste ele un capac astfel incat rosiile sa isi lase sucul si sa se gateasca. Dupa 10 minute adaugam peste ele smantana de gatit si asteptam pana cand aceasta incepe sa clocoteasca. Adaugam spanacul si mai lasam totul la gatit cu capacul pus la foc mic. Asezonam cu condimente dupa gust; noi am folosit oregano, busuioc, sare, piper si usturoi granulat.

Adaugam pulpele peste sos si mai lasam totul la gatit cu capac timp de 5 minute pentru ca toate aromele sa se intrepatrunda”, conform Endofoodart.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel