Pune bicarbonat în apa în care fierbi ouăle. Trucul minune care îţi va uşura viaţa

Acest truc vă va uşura munca în bucătărie. Tot ce trebuie să faceţi pentru a îndepărta mai uşor coaja de ou este să puneţi puţin bicarbonat în apa în care fierbeţi ouăle. 

Experții spun că ouăle care au 7 până la 10 zile sunt ideale pentru gătit și sunt cele mai ușor de curățat. Poate ai observat că poți curăţa de coajă unele ouă fără probleme, în timp ce altele îți pot cauza mari bătăi de cap, chiar dacă sunt în aceeași cutie.

Pentru a evita astfel de surprize neplăcute, adăugați o linguriță de bicarbonat de sodiu în timp ce fierbeţi ouăle. 

Citeşte şi Aşa îţi dai seama dacă friptura este făcută. Trei lucruri pe care orice gospodină trebuie să le ştie

Ouăle mai vechi sunt mai alcaline, astfel încât le puteți curăţa mai ușor. Nu acelaşi lucru se poate spune şi despre ouăle proaspete. Bicarbonatul de sodiu va crește alcalinitatea și le puteți curăţa fără nicio problemă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel