Trucul este atât de eficient, încât ar putea fi folosit și în restaurante. Cei doi cartofi fierți adăugați în aluatul de pizza vor avea rezultate fantastice. Iată cum funcționează.
Aluatul de pizza va fi şi mai pufos, dacă veţi încorpora în aluatul propriu-zis, la 500 g făină, şi doi cartofi albi fierţi şi răciţi, de mărime medie.
Pentru o pizza cu blat crocant, se coace intai blatul gol 8-10 minute, apoi se adauga ingredientele și se coace inca 18-20 de minute.
Vei ști că aluatul s-a copt, când marginile se desprind de foaia de copt și vor fi puțin ridicate.
Vezi și: Macaroanele înfipte în prăjitură, înainte de o băga la cuptor, cel mai tare truc. Efect neașteptat!
Prăjitura IOANA cu cremă de ness. Gust de neegalat! Rețeta care nu trebuie să-ți lipsească
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu