Omleta devine pufoasă și extrem de delicioasă, dacă respectăm câteva trucuri practice, scrie DC MEDICAL.
După ce bați ouăle spumă, adaugă un praf de bicarbonat de sodiu. Apoi pune omleta în tigaie. Va ieși mult mai pufoasă. Însă, ai grijă să nu exagerezi cu cantitatea de bicarbonat pusă. Un praf de bicarbonat (cam cât iei cu degetele) este suficient. În caz contrar, omleta va fi cam sărată.
De asemenea, câteva lingurițe de apă atunci când baţi ouăle sau lapte adăugate vor frăgezi omleta și o vor face super pufoasă!
Omleta iese mai pufoasă dacă bați albușurile separat de gălbenușuri. În tigaie pune prima dată gălbenușurile bătute, apoi deasupra albușurile bine bătute.
Ce alte reguli trebuie respectate, pentru o omletă super pufoasă, citește pe DC MEDICAL.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News