Pune sare în iaurt și vezi ce se întâmplă! Pare absurd, dar rezultatul este incredibil

Pune sare în iaurt și vezi ce se întâmplă. Pare absurd, dar rezultatul este incredibil. Sursa foto: freepik.com
Pune sare în iaurt și vezi ce se întâmplă. Pare absurd, dar rezultatul este incredibil. Sursa foto: freepik.com

Ai încercat vreodată să pui sare în iaurt? Dacă nu știi ce se întâmplă, încearcă acest truc. Cu siguranță, vei fi uimit. 

Iaurtul este un aliment care, de obicei, este consumat la micul dejun sau ca o gustare în timpul zilei. De multe ori, în iaurt se adaugă cereale, musli sau fructe uscate tocate. Dacă iaurtul este alb și nu are zahăr adăugat, se îndulcește cu o linguriță de miere sau sirop de arțar. Sunt și persoane care adaugă cafea în iaurt pentru aromă mai intensă. 

Cu toate acestea, din motive evidente, este puțin probabil ca cineva să se gândească să pună o linguriță de sare în iaurt. Probabil că nici tu nu ai încercat niciodată. Dar trebuie să știi că, adăugând puțină sare în iaurt, poți crea o gustare cu totul nouă.  

Trucul restaurantelor pentru dezghețarea pâinii: vei obține un produs cald și crocant în 5 minute

Cu sare și cu alte câteva ingrediente poți pregăti o adevărată brânză tartinabilă de casă. Vei avea nevoie de un iaurt simplu fără zahăr adăugat, o linguriță de sare, niște busuioc și câteva roșii uscate la soare.

 

Procedura, în câțiva pași simpli

 

Mai întâi, pune sarea în iaurtul alb și amestecă cu mare grijă, până când cele două ingrediente sunt complet amestecate. Ia o strecurătoare și pune pe ea un prosop de in și toarnă iaurtul sărat.

Strânge prosopul pentru a elimina excesul de lichid din iaurt. Prosopul cu iaurt se dă este noapte la congelator.

Sandvișuri calde pentru un mic dejun sățios. Le poți prepara în câteva minute

În dimineața următoare, iaurtul se pune într-un bol de sticlă. Busuiocul și roșiile uscate se toacă și se adaugă în bolul cu iaurt. Amestecă bine. Pe lângă roșiile uscate și busuioc, poți adăuga și câteva vinete deja condimentate pentru a adăuga mai multă aromă.

Supă cu șuncă și fasole, o mâncare excelentă pentru zilele reci. Rețetă simplă

Brânză tartinabilă pe care tocmai ai făcut-o este delicioasă și originală. O poți puteți folosi pentru a unge feliile de pâine prăjită sau, de ce nu, pentru a  asezona o farfurie de paste calde, atunci când nu ai chef să gătești un sos puțin mai elaborat. Poftă bună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel