EXCLUSIV  Pune stop îmbătrânirii tenului cu cinci ani! Secretul care te va face ca la 50-55 ani să arăți fenomenal

Fotografie de la Nataliya Vaitkevich: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/eveniment-bucurie-placere-satisfac-ie-7826328/
Fotografie de la Nataliya Vaitkevich: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/eveniment-bucurie-placere-satisfac-ie-7826328/

Astăzi îți dezvăluim un secret pentru care tenul tău ne va mulțumi.

Vrei să arăți foarte bine și la 50 de ani? Contează foarte mult să încetinești cu cinci ani îmbătrânirea pielii. Iar pentru acest lucru nu este mare treabă de făcut. 

Ioana Marinescu, fondator PLUSH BIO, specialist în formularea și evaluarea produsului dermatocosmetic, membru al Societății Române de Dermatologie, a vorbit, într-o emisiune pentru DCNews și Spectacola, despre această investiție în noi.

„Timpii pe care îi acordăm pentru ten sunt o investiție în noi. Când ești tânăr și arăți bine nu îți dai seama că, la un moment dat, vei îmbătrâni. Trecerea timpului trebuie să fie una frumoasă. Trebuie să te simți bine cu tine. Să nu-ți pară rău că n-ai dat Retinol la 20 de ani și că la 40 de ani ești hiper pigmentată de prea mult soare și de prea mult abuz pe care l-ai făcut în tinerețe - cu tine, cu timpul tău, cu nopțile pierdute etc. Tot ce înseamnă ritual de îngrijire înseamnă o investiție în mai târziu. Contează foarte mult să încetinești cu cinci ani îmbătrânirea pielii.

Dacă în tinerețe ești frumoasă și ești wow, dar faci excese și stai la soare foarte mult, nu te protejezi, mergi la solar foarte mult, trebuie să ai puțină înțelepciune”, a zis Ioana Marinescu, fondator PLUSH BIO, specialist în formularea și evaluarea produsului dermatocosmetic.

„Dacă folosim constant niște produse pentru piele, este posibil ca îmbătrânirea cutanată să nu ne ia prin surprindere și să arătăm bine și la 40 de ani, și la 50 de ani. În plus, mai nou, 50 de ani înseamnă noul 40. Doamnele de 50-55 arată extrem de bine, pentru că au grijă de ele, au grijă la alimentație, fac un pic de sport, se duc la masaj”, a mai spus specialistul.

VEZI ȘI: Vrei tenul perfect ca și când ai avea un filtru de pe Instagram? Nimeni nu o să știe că te-ai dat cu ceva pentru că arată foarte natural

„După ce am făcut curățarea pe toată pielea feței, recomand spray-urile care au un ingredient pur super concentrat. De exemplu, pentru zi, pe perioada verii cel puțin, o recomandare foarte bună este spray-ul SEBULESS. În general, vara, tenul secretă mult mai mult sebum, iar acest spray ajută ca tenul să nu secrete atât de mult sebum și să nu lucească. Nu ne simțim foarte bine atunci când, la jumătatea zilei, tenul ne lucește foarte tare. 

Dacă tenul este foarte deshidratat, putem folosi un spray cu hialuronic sau cu colagen pur care să-i dea confortul de care are nevoie.

În rutina de zi, putem adăuga un ser. Diferența dintre ser și cremă este că serul are ingrediente foarte concentrate care intră mult mai activ în piele. În general, eu recomand ca ziua să dăm antioxidanți. Antioxidanții sunt esențiali în lupta cu fotoîmbătrânirea și în lupta cu tot ceea ce înseamnă poluare, și raze ultraviolete. Ar trebuie să fie prezenți negreșit în prima perioadă a zilei pentru a putea să ne protejeze foarte bine. Apoi aplicăm crema bază de machiaj. Din punctul meu de vedere, ce am spus aici este super suficient pentru zi”, a mai spus Ioana Marinescu.

Mai multe despre cum să ai o piele perfectă află din interviul de mai jos cu Georgiana Ioniță și Ioana Marinescu:

Youtube video image

VEZI ȘI: Secretul bunicii pentru un ten perfect chiar și la vârstă mai înaintată. De ce noi astăzi îmbătrânim mai repede

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel