Există câteva trucuri pe care orice gospodină trebuie să le ştie. De exemplu, este indicat să pui un praf de sare în tigaie înainte de a începe să găteşti.
Sarea împiedică alimentele să se lipească. Pun un vârf de linguriţă în tigaie înainte de a începe să găteşti. Vei vedea că alimentele nu se vor lipi, iar mâncarea va fi delicioasă.
Uleiul de măsline previne lipirea alimentelor.
Puneţi câteva picături de ulei de măsline în tigaiea în care urmează să găteşti. Lăsaţi-l să se încălzească puţin înainte de a începe să gătiţi.
De asemenea, untul previne lipirea alimentelor.
Un pic de unt va fi suficient pentru a unge tigaia şi pentru a evita lipirea alimentelor în timpul gătitului.
Folosiți ustensile din lemn, plastic sau silicon pentru a preveni lipirea alimentelor
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News