Cum să faci usturoiul digerabil: iată un truc uimitor la care cu siguranță nu vei mai renunța niciodată.
Usturoiul este utilizat pe scară largă în bucătărie, deoarece poate transforma chiar și cele mai insipide rețete într-o explozie de savoare.
Cu toate acestea, usturoiul nu le place tuturor. Mai ales că, după, ce a fost consumat, respirația este urât mirositoare, iar usturoiul este greu de digerat. Totuși, dacă, dimpotrivă, îți place să-l adaugi în preparatele tale, nu-ți face griji pentru că avem un truc ușor, care face ca usturoiul să fie mai digerabil.
Pandișpan cu cireșe, un desert simplu de preparat: este fraged și suculent
De obicei, pentru a putea fi folosit fără efecte secundare asupra digestiei, se pot lua o serie de măsuri.
Folosiți-l fără a îndepărta coaja. Procedând astfel, nu există riscul de a-l arde.
Se fierbe: trebuie să curățați usturoiul și să-l puneți într-o cratiță cu apă, care se pune la fiert.
Eliminați miezul: îndepărtați partea interioară a usturoiului cu ajutorul unui cuțit mic. Acest truc îl va face mai ușor dacă vei alege să-l consumați crud.
Spray anti-praf, realizat cu ingredientele din bucătărie: este eficient și ieftin
Cu toate acestea, dacă vrei să fii sută la sută sigur că faci usturoiul mai digerabil, evitând astfel problemele, iată trucul cu adevărat eficient pe care trebuie să-l folosești. Odată ce îl vei încerca, cu siguranță nu îl vei mai renunța la el niciodată.
Pentru a rezolva problema usturoiului greu de digerat, există un truc, folosit și de bunicile noastre.
Doar curățați usturoiul și înmuiați-l într-un pahar cu lapte fierbinte pentru aproximativ un sfert de oră. Dacă, în schimb, laptele este rece, lăsați-l scufundat în el timp de o oră. După ce timpul va expira, intensitatea usturoiului va fi atenuantă, încă usturoiul nu va fi privat de substanțele sale nutritive.
Nu aruncați laptele expirat, deoarece îl puteți folosi pentru a hrăni și curăța frunzele plantelor din casă.
Laptele este un produs care nu lipsește din frigider. Îl folosim pentru cafea, pentru clasicul și îndrăgitul mic dejun pe bază de lapte și cereale, dar și pentru prepararea unor rețete delicioase. Dar dacă laptele expiră înainte de a fi consumat?
Ai ars mâncarea? Cu aceste trucuri o poți salva cu ușurință
Bineînțeles că primul lucru la care ne gândim este să-l aruncăm. Dar ne înșelăm, deoarece majoritatea ingredientelor din bucătărie pot fi folosite și în alte scopuri.
Laptele este un ingredient utilizat pe scară largă în bucătărie la prepararea mai multor feluri de mâncare. Dar cum și la ce se folosește laptele expirat? Să-l arunci nu este soluția cea mai potrivită. De aceea îți dezvăluim o metodă foarte simplă, care te va face să folosești acest ingredient fără nicio risipă.
Bogat în nutrienți, laptele este un aliat excelent pentru plantele noastre. Putem folosi laptele expirat ca pesticid, pentru a preveni ciupercile și bacteriile, care afectează plantele.
Pentru a face acest lucru, doar turnați apă și lapte într-o sticlă cu pulverizator și amestecați. Acum trebuie doar să pulverizați amestecul pe frunze și să folosiți un tampon de bumbac pentru a le curăța.
Plase de țânțari, detașabile și ușor de instalat pe ferestre. Iată cum le putem face acasă
Și iată, în felul acesta vom fi folosi și recicla un ingredient, pe care l-am fi aruncat. Cu ajutorul lui am hrănit și curățat frunzele plantelor noastre!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News