Puritatea berii din România are probleme

Bere
Bere

Berea trebuie să conţină numai 4 ingrediente: apă, malţ din orz, hamei și drojdii sălbatice, conform rețetelor care au consacrat berile germane sau cele din Belgia.

Berea este considerată în majoritatea țărilor lumii o băutură slab alcoolică (în Rusia, de exemplu, până în urmă cu aproape un deceniu era considerată băutură nealcoolică); în vechime, era considerată aliment foarte apreciat pentru aportul nutritiv, fiind chiar inclus în rația diferitelor categorii de consumatori (în ateliere, în școli etc.), scrie APC.

CONTINUAREA ARTICOLULUI PE DCBUSINESS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel