Putin, AVERTISMENT pentru Occident: Dacă cineva intervine în Ucraina, răspunsul va fi fulgerător

Preşedintele Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, avertizează ţările occidentale să nu intervină în războiul din Ucraina şi ameninţă cu "răspunsuri fulgerătoare". 

Orice ţară care va încerca să intervină în Ucraina se va confrunta cu un "răspuns fulgerător", avertizează Vladimir Putin. 

"Avem toate instrumentele necesare. Şi le vom folosi, dacă va fi nevoie", a mai spus acesta, referindu-se la rachetele balistice şi armele nucleare din arsenalul Rusiei. 

Declaraţiile lui Putin au fost făcute la o întâlnire cu parlamentarii ruşi în Sankt Petersburg. 

"Dacă cineva din exterior încearcă să intervină în Ucraina şi să creeze ameninţări strategice pentru Rusia, răspunsul nostru va fi fulgerător. Avem toate instrumentele necesare, pe care nu le mai are nimeni altcineva. Şi nu ne vom lăuda cu ele şi atât, le vom folosi dacă este necesar", a declarat Putin. 

Acesta a precizat că au fost luate deja toate deciziile cu privire la un astfel de răspuns, fără a da mai multe detalii, scrie BBC.

Două explozii au zguduit un cartier central din Kiev, anunță primarul Kliciko

Două explozii au zguduit joi seară un cartier central din Kiev în urma unor lovituri lansate de forţele ruse, a anunţat primarul Vitali Kliciko într-o postare online, transmite Reuters. 

Kliciko a precizat că autorităţile adună informaţii despre eventuale victime. Potrivit corespondenţilor AFP, loviturile au survenit în timp ce secretarul general al ONU, Antonio Guterres, se afla în vizită la Kiev.

Corespondenţii agenţiei franceze au transmis că au văzut un etaj al unui imobil în flăcări, geamuri sparte, o prezenţă puternică a poliţiei şi echipelor de urgenţă.

Mircea Geoană: Putin va declara o victorie pe 9 mai. Care e, de fapt, adevărul

Amintim că Mircea Geoană, secretarul adjunct al NATO, susține că Vladimir Putin va declara o „victorie” pe 9 mai, însă va fi vorba de o victorie falsă.

„Suntem într-o fază decisivă a acestei părți a războiului din Ucraina. Constatăm, pe de o parte, o schimbare a modului în care conducerea militară a operațiunii din partea Rusiei se comportă față de prima etapă a asaltului împotriva Kievului. Observăm atacuri de artilerie mai susținute, o pregătire mai aproape de doctrina militară a Federației Ruse”, a spus Mircea Geoană, secretarul adjunct al NATO, marți seară, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

„Războiul va continua, e un război probabil de durată. Continuăm să susținem Ucraina”, a subliniat Mircea Geoană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel