Putin i-a acordat titlul de „Erou al Muncii“ șefului Gazprom

Sursă foto: Facebook Gazprom
Sursă foto: Facebook Gazprom

Alexei Miller, șeful Gazprom, a primit titlul de „Erou al Muncii“ din partea președintelui Federației Ruse.

Președintele rus Vladimir Putin i-a acordat titlul de „Erou al Muncii” al Federației Ruse șefului Gazprom, Alexei Miller, scrie TASS. Decretul președintelui a fost publicat joi pe portalul oficial de informații juridice. 

„Pentru servicii speciale de muncă către stat și popor, se acordă titlul de Erou al Muncii al Federației Ruse lui Alexei Borisovich Miller, președinte al Consiliului, vicepreședinte al Consiliului de administrație al PJSC Gazprom, Sankt Petersburg”, se arată în document.

Miller s-a născut în 1962 la Leningrad (azi Sankt Petersburg), pe 31 ianuarie va împlini 60 de ani. A absolvit Institutul Economic și Financiar din Leningrad. N. A. Voznesensky, are un doctorat în economie.

Din 2001 - Președinte al Consiliului de Administrație al Gazprom.

Din 2002 - Vicepreședinte al Consiliului de Administrație al companiei.

Prețurile la pompă ar putea EXPLODA dacă Rusia invadează Ucraina

Dacă Rusia invadează Ucraina, occidentalii obosiți de inflație vor plăti probabil prin prețul de la pompă, scrie Matt Egan pentru CNN. Prețurile petrolului au ajuns deja la maximul ultimilor șapte ani în ultimele zile. Un conflict între Rusia și Ucraina, despre care Casa Albă a avertizat că ar putea fi iminent, ar avea potențialul de a le duce mult mai sus.

Asta pentru că Rusia este al doilea producător de petrol de pe planetă, doar în urma Statelor Unite. Și Ucraina este un centru cheie de tranzit energetic, de unde circulă o mare cantitate de exporturi rusești de gaze naturale către Europa.

O invazie a Ucrainei ar declanșa temeri imediate și sancțiuni din partea Washingtonului asupra vastelor resurse energetice ale Rusiei, ar putea duce la deteriorarea infrastructurii energetice a regiunii și ar ridica speculații conform cărora Vladimir Putin armonizează exporturile de gaze naturale și țiței. Investitorii ar cumpăra mai întâi și ar pune întrebări mai târziu.

„Există o șansă foarte bună să ajungem la 100 de dolari. Va fi un trend inflaționist cu un semn de exclamare. Nu avem deloc nevoie de asta. Nu ne putem permite deloc asta”, a declarat Robert Yawger, director de contracte în domeniul energiei la Mizuho Securities (citește mai mult AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel