Puya și-a cumpărat o casă de lut la țară. "Te ţine 100 de ani şi costă foarte puţin"

captură video Casa Puymici
captură video Casa Puymici

Puya are casă la țară. Una din lut, complet mobilată ca acum o sută de ani.

După întoarcerea sa din America Express, Puya a mers la casa lui de la țară, recent achiziționată, unde vrea să mai construiască încă o cameră. Atras de tot ce înseamnă rustic, artistul a construit și o sobă din cărămidă iar decorul este specific caselor tradiționale care astăzi se mai găsesc în Muzeul Satului și rar prin unele cătune din țară. Patul și fotoliile sunt acoperite cu pături groase din lână iar mobilierul a fost ușor recondiționat astfel încât să-și mai păstreze încă patina timpului.

„Nu este dotată cu panouri solare, este dotată cu roșii să ai câteva să pui cu brânză să nu mori de foame. Am reușit să facem o cameră”, a spus Puya, conform Antena 1.

„Casa este din lut şi aşa o să rămână. Vreau să le arăt orăşenilor şi ţăranilor veniţi pe la oraş că nu tot ce este vechi este şi prost şi ce e nou e bun. Cu tot respectul pentru Buhnici, casele noastre astea tradiţionale, un pic aranjate, te ţin 100 de ani şi costă foarte puţin în comparaţie cu noutăţile în materie de construcţii. Vreau să demonstrez că nu e musai să te bagi dator 30 de ani ca să-ţi iei 40 mp în Bucureşti. Poţi să stai liniştit la ţară într-o casă de maxim 25.000 de euro, cu cât spaţiu vrei. Am făcut-o din mândrie naţională, dacă vrei”, a mai spus Puya într-unul din vlogurile sale.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel