Racii, la răscruce profesională în săptămâna 14 - 20 octombrie. Daniela Simulescu: Aveți grijă și cu vecinii

FOTO: Freepik @The Yuri Arcurs Collection
FOTO: Freepik @The Yuri Arcurs Collection

Superluna plină activează o energie puternică pentru nativii Rac, împingându-i spre schimbări semnificative în carieră. Aceștia pot ajunge într-un punct de cotitură, în care se impune o reevaluare a relațiilor cu șefii și colegii sau chiar o schimbare a locului de muncă. 

Citește și: EXCLUSIV Gemenii, între agitație și introspecție: săptămâna 14-20 octombrie vine cu provocări și nevoia de simplitate

Cu Marte, Pluto și Soarele implicate, Daniela Simulescu, astrologul DCNews și redactor-șef Astrosens, îi îndeamnă pe raci să fie atenți la modul în care își gestionează frustrarea și să își asume rolul de „arhitecți ai propriei vieți”. În plus, cu Venus intrând în casa a VI-a, săptămâna poate aduce noi oportunități profesionale, însă astrologul le recomandă să evite conflictele cu vecinii și să se țină departe de bârfe și invidii.

"Superluna plină vă supără extrem de mult, dar pentru unii dintre voi se deschide un portal în zona profesională, un portal extraordinar de energie care vă face să ajungeți la o limită. Unii dintre voi, în zilele ce urmează, ajung într-un punt de la care nu mai există cale de întoarcere. Din punctul acela trebuie să spuneți trebuie să schimb ceva.

Trebuie să schimbați, poate, atitudinea față de șefi și colegi, poate chiar locul de muncă. La un moment dat trebuie să vă dați seama că v-ați tot plâns, dar cât să vă mai plângeți? Când veți vedea că oamenii fac ceea ce voi le-ați spus că nu vă place, veți spune «stop, sunt arhitectul vieții mele», și din momentul acela trebuie să aveți grijă inclusiv la cum vă îmbrăcați, la cum vorbiți cu colegii. 

Nu uitați că această Superlună plină este în careu cu Marte din semnul vostru, Pluto este în casa a VII-a, iar Soarele este în casa a IV-a. Pe voi, acea cruce cardinală vă activează într-un foarte mare fel. Cum? Este un moment în care vă enervați, câteodată până la lacrimi, doar că nu putem să schimbăm viața. Noi suntem singurul lucru pe care îl putem schimba. În momentul în care atingem niște limite și ne frustrăm, nu putem schimba viața, ci doar atitudinea.

Venus intră în casa a VI-a la finalul săptămânii și unii dintre voi chiar au oportunități pe plan profesional. Mare grijă cu vecinii, nu vă băgați în discuții, în bârfe sau în invidii. Stați cât mai departe de vecini", recomandă astrologul Daniela Simulescu.

Te-ar mai putea interesa și: EXCLUSIV Horoscop 14 - 20 octombrie, previziunile Danielei Simulescu pentru zodia Taur: S-ar putea să fiți luați prin surprindere

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel