Radu Banciu, B1 TV. De ce a lipsit jurnalistul de la ”Lumea lui Banciu”

Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure
Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure

Radu Banciu, din cauza unor motive ce țin de sănătate, nu a fost prezent, miercuri seară, în emisiunea ”Lumea lui Banciu” de la B1 TV.

"Lumea lui Banciu" ar fi trebuit să fie difuzată începând cu ora 23.00, la B1 TV. Din cauza unor probleme de sănătate, jurnalistul nu a putut fi prezent, locul lui fiind luat de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir.

"Să le spunem celor care se uită acum la televizor că ne prind doar astăzi și mâine. De vineri, suntem la ora 18.30, ora care ne-a consacrat", a spus Răzvan Zamfir.

(w670)

[citeste si]  

Amintim că "Bună, România!" îi are drept gazde pe Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir. "România pare o țară greșită. Cu toții trăim pe fondul acesta nervos. Cred că a venit momentul să mai destindem atmosfera. Vom discuta subiectele zilei pe un ton relaxat, de oameni care privesc de pe margine. Pentru că toți cei ajunși la televizor dau impresia că sunt implicați. Cu cât criza de nervi e mai mare, cu atât ai impresia că ai dreptate mai mult. Eu și colegul meu Răzvan Zamfir vom mai destinde atmosfera, râzând profesionist și de tabara aceea, dar mai ales de cealaltă", declarase Radu Buzăianu pentru b1.ro. Acesta a mai colaborat cu postul B1 TV în vară, când a avut segmentul lui Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel