Radu Banciu, taxat după ce a zis la B1 TV: Atât vreau să-i transmit

Radu Banciu
Radu Banciu

Radu Banciu, în ediția de miercuri seară a emisiunii „Lumea lui Banciu” de la B1 TV, a făcut o serie de precizări după mesajul unui internaut la adresa sa.

„Am văzut că îmi reproșa cineva pe Facebook - și tot am ocazia acum că mai avem câteva minute până să intrăm cu adevărat în emisiune – că devin din ce în ce mai prost la televizor. După ce am dat-o în bară cu revoluția română, mi-a transmis cineva mult mai bine informat desigur decât noi că am devenit prostul proștilor, după ce am declarat la televizor că incendiul de la Notre-Dame nu este unul criminal. Ei, așa e, sunt din ce în ce mai prost. Poate că vine cu vârsta această chestiune. Îmi asum aceste lucruri, mai ales dacă telespectatorii noștri și remarcă.

Doar atât vreau să-i transmit celui care mi-a făcut această remarcă: dacă ar fi scris asta în Franța, acum era la bulău. Asta e singura problemă. Pentru că a postat în România și este un cetățean român, este în libertate. Dacă făcea în Franța, acum dădea cu subsemnatul. (...) Facebook se consideră spațiu public", a spus Radu Banciu la B1 TV.

„Mie puteți să-mi spuneți ce vreți. Dar lăsați-o mai ușor, totuși, cu astfel de afirmații, mai ales atunci când nu vă pricepeți", a mai spus Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel