Radu Banciu, vehement: Încheie cariera politică în România. Aceste nume trebuie rase!

Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure
Radu Banciu, scrisoare după ce a vorbit de Halep: Au sărit să mă înjure

Radu Banciu a vorbit, în emisiunea sa de la B1 TV, despre Elena Udrea, după ce a fost condamnată la 6 ani de închisoare de judecătorii de la Curtea Supremă. 

"Această zi, până la urmă, va rămâne nemuritoare, întrucât avem unul dintre verdictele definitive într-un mare proces pe care justiția română l-a dat cu timpul, să spunem, și cu moravurile. Este un moment aproape istoric, chiar dacă în natura noastră este să-l consemnăm cu decență și, până la urmă, cu cât mai puțină implicare, întrucât așa este firesc atunci când lucrurile sunt finale și definitive. Deci nu este un motiv de răstălmăcire a acestui caz", a spus Radu Banciu.

"Scumpă la vedere"

Cu doar câteva zile înainte de aflarea sentinței, Elena Udrea se declara convinsă că dosarul va fi rejudecat și spunea, într-un interviu, că este nerăbdătoare să revină în România. "Elena Udrea va fi, probabil, scumpă la vedere în următoare perioadă, dacă va mai fi văzută vreodată. Ea încheie cariera politică în România aproape sigur în această seară (n.r. marți seară). (...) Nu prea mai ai șanse să te întorci în politica mare. De altfel, avem și situația altor foști demnitari sau oameni cu influență în statul român, care nu au mai reușit acest comeback politic. Elena Udrea mărturisea recent, într-un interviu, că se gândește să revină la conducerea țării", a mai zis jurnalistul.

"Aceste nume trebuie rase"

"Sigur, nu trebuie scoasă din contextul în care se află România. Nume ca Mazăre sau Ghiță sunt deja șterse cu radiera groasă a postdemocrației, să-i zicem așa. Și aceste nume trebuie rase și ele de pe chipul politic al acestei țări. Așa cum au fost și altele. Marian Vanghelie, lista e lungă. (...) Multe nume au dispărut și, probabil, nu vor mai apărea", a zis Radu Banciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel