Radu Tudor, AVERTISMENT PUBLIC pentru următorul Guvern. "Nu îşi poate permite să accepte. Ping-pong extrem de riscant"

Radu Tudor - sursa: Facebook
Radu Tudor - sursa: Facebook

Jurnalistul Radu Tudor a lansat un avertisment public pentru preşedintele Klaus Iohannis şi pentru Florin Cîţu, propunerea PNL pentru scaunul de prim-ministru. 

"Cel mai important este să transmitem un avertisment către aceşti domni care azi îşi fac jocurile de putere şi guvernare. Sper să nu repete gafele Guvernului Orban, în a promova oameni care nu au niciun fel de experienţă instituţională şi profesională, pe anumite portofolii importante pentru România. 

Dacă la Ministerul Finanţelor, în plină criză economică şi în plină pandemie, va fi pusă o persoană care nu are niciun fel de experienţă în domeniul fiscalităţii şi al instituţiilor financiare, atunci România se pregăteşte de un ping-pong extrem de riscant. Este responsabilitatea preşedintelui României ca, indiferent de la ce partid vine nominalizarea pentru portofoliile grele, să fie vorba de profesionişti, nu de politruci care să facă experimente pe români în aceste vremuri complicate. Avem nevoie de nume consacrate, confirmate profesional. România este în UE şi NATO, nu îşi poate permite să accepte ce s-a întâmplat în Guvernul Orban la dezvoltare, la educaţie. E un avertisment public pentru soarta următorului Guvern. Dacă va fi condus de Florin Cîţu, nu trebuie să aibă ca prioritate împărţeala politica, ci profesionalismul.", a declarat Radu Tudor la Antena 3.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel