Radu Tudor: Fac un apel public către locuitorii din nordul Dobrogei. Nu avem suficiente forțe

Radu Tudor: Fac un apel public către locuitorii din nordul Dobrogei. Nu avem suficiente forțe / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Radu Tudor: Fac un apel public către locuitorii din nordul Dobrogei. Nu avem suficiente forțe / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Radu Tudor a lansat un apel public către locuitorii din nordul Dobrogei. 

Radu Tudor, analist militar şi realizator Antena 3 CNN, a lansat un apel public prin care recomandă locuitorilor din nordul Dobrogei să sesizeze imediat autoritățile dacă sesizează zgomote sau aparate zburătoare suspecte în zonă pentru a preveni apariția unor alte incidente. Apelul acestuia vine după ce pe teritoriul României au fost găsite mai multe fragmente de drone.

VEZI ȘI: MApN: Fragmentele ridicate de la Nufăru sunt dintr-o dronă similară celor folosite de armata rusă

"Numai împreună putem să prevenim și să luăm cele mai bune măsuri în așa fel încât să nu apară alte incidente", a spus Radu Tudor. 

Radu Tudor: Populația poate contribui la prevenirea acestor incidente

"Fac un apel public către locuitorii din nordul Dobrogei, cei din zona Delta Dunării și mai sus spre nord Brăila, Galați, dacă auziți vreun zgomot suspect, dacă vi se pare că ceva este în neregulă, dacă auziți un zgomot de aparat zburător care nu v-a mai fost dat să-l auziți, sunați la 112!

VEZI ȘI: Noi fragmente de dronă descoperite în România. MAE îl va convoca de urgenţă pe şeful misiunii diplomatice a Federaţiei Ruse

E foarte important ca oamenii care văd și aud aceste aparate să sesizeze instituțiile care pot interveni. Nu avem suficiente forțe, nu avem suficienți militari să fie puși din kilometru în kilometru și să se uite pe cer, să audă. Dar populația poate contribui la prevenirea acestor incidente.

"Vă îndemn să sunați la 112 și să sesizați"

Și dacă oamenii de acolo, care evident trăiesc de trei luni de zile, de patru luni de zile sub această emoție a bombardamentelor, a sunetelor de dronă, văd și aud așa ceva.

Vă îndemn eu să sunați la 112 și să sesizați. În acest gen de provocare, cooperarea dintre oamenii obișnuiți și instituții și autorități este esențială. Numai împreună putem să prevenim și să luăm cele mai bune măsuri în așa fel încât să nu apară alte incidente", a mai spus Radu Tudor.

VEZI ȘI: Reacție Rusiei, după ce mai multe bucăți de dronă au fost găsite în România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel