Raed Arafat, declarații despre prăbușirea internatului de la Odorheiu Secuiesc

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Raed Arafat a venit cu vești noi legate de tragedia de la Odorheiu Secuiesc.

„Una dintre victime este acum în așteptarea unității mobile de terapie-intensivă. Va fi mutată la Târgu Mureș, nefiind condiții de zbor pentru a fi efectuată mutarea cu elicopterul. Așteptăm concluzia cu băiețelul pe care sper că vor reuși să-l resusciteze.

Nu știu dacă prăbușirea se va extinde și la restul clădirii. Acolo se va investiga de către specialiști.”, a fost declarația lui Raed Arafat pentru presă.

Trei victime au fost extrase dintre dărâmături în urma prăbuşirii unui perete al internatului Liceului 'Tamasi Aron' din Odorheiul Secuiesc, una dintre acestea aflându-se în stop cardio-respirator. Potrivit IGSU, până în acest moment au fost extrase trei victime - una conştientă, una semiconştientă şi una aflată în stop cardio-respirator, cu manevre de resuscitare în curs. 

'Din primele informaţii, la internatul Liceului 'Tamasi Aron' s-a prăbuşit un perete, posibil persoane surprinse sub dărâmături. Suprafaţa afectată este de aproximativ 200 metri pătraţi', a transmis ISU Harghita.

Potrivit acestora, la faţa locului se intervine cu 2 maşini de stingere, 1 descarcerare, 1 camion, 1 container multirisc, 1 ambulanţă SMURD, 2 ambulanţe SAJ, 3 echipaje ale serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel