STUPOARE cu numărul infectaților. Rafila: S-a întâmplat în mod INEXPLICABIL!

Profesorul Alexandru Rafila a vorbit despre evoluţia pandemiei de coronavirus şi a spus la ce ne putem aştepta în perioada următoare.

"Noi nu mai ştim exact situaţia din România pentru că, ştiţi bine, începând cu perioada premergătoare alegerilor, în mod inexplicabil au scăzut numărul de testări şi zilele trecute am făcut sub 10.000 de teste într-o zi, ceea ce este foarte puţin. Opt mii mai exact, iar 40% dintre acestea s-au dovedit a fi pozitive. Ori acest lucru ne demonstrează că avem o circulaţie intensă a virusului.

Dacă ne gândim la ce măsuri au luat alte ţări - gândiţi-vă la Germania şi Olanda - pentru perioada următoare, este evident că în Europa se aşteaptă apariţia unui al treilea val. Pentru că această campanie de vaccinare pe care toţi o aşteptăm nu este suficientă pentru a opri transmiterea imediat. Lucru acesta s-ar putea petrece într-un interval de mai multe luni şi atunci sigur că precauţia fiecărei persoane rămâne valabilă ca şi măsură în perioada următoare, chiar dacă va începe vaccinarea", a explicat, într-o intervenţie telefonică la România TV, profesorul Alexandru Rafila. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel