EXCLUSIV  Rafila, după bilanțul zilei de COVID-19: Transmitere comunitară INTENSĂ. Să ne ALERTEZE

Alexandru Rafila
Alexandru Rafila

Profesorul Alexandru Rafila a transmis un semnal de alarmă după anunțul autorităților cu privire la numărul infecțiilor de coronavirus din ultimele 24 de ore. 

Astăzi au fost raportate 1470 de cazuri noi de coronavirus, înregistrate în ultimele 24 de ore. Întrebat dacă este mult sau nu, profesorul Alexandru Rafila a răspuns în direct la DC News:

”Este destul de mult și practic această medie de peste 1500 de cazuri, raportată în decursul unei săptămâni se păstrează. Mai mult, procentul foarte mare de cazuri pozitive din totalul testelor efectuate duminică, peste 20%, arată faptul că discutăm de o transmitere comunitară intensă și lucrul acesta trebuie să ne alerteze măcar, dacă nu chiar să ne îngrijoreze pentru că el se coroborează și cu un avertisment pe care l-am primit, nu neapărat noi, e vorba de o informare făcută de Centrul European de Control al Bolilor care include România într-o listă de șapte țări cu riscuri mari în ceea ce privește evoluția viitoare a epidemiei cu noul coronavirus pentru că discutăm de două probleme. Un număr mare de cazuri și cu afectare serioasă a persoanelor din categoriile vulnerabile”, a declarat Alexandru Rafila. 

VEZI ȘI: MAI - bilanț COVID-19. Explozie a infectărilor, record la Terapie Intensivă. Datele pentru 29 septembrie 2020

VEZI MAI MULTE: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel