Ralf Schumacher, primul interviu după ce și-a făcut publică relația cu partenerul său, Étienne: Sunt într-un capitol complet nou al vieții mele

Sursa foto: Captură Instagram
Sursa foto: Captură Instagram

Fostul pilot de Formula 1 Ralf Schumacher, în vârstă de 49 de ani, și-a oficializat recent relația cu partenerul său, Étienne Bousquet-Cassagne, în vârstă de 34 de ani.

Cei doi au discutat despre noul capitol al vieții lor într-un interviu exclusiv pentru revista croată Gloria. Aceasta este prima lor apariție comună în presă de când și-au făcut publică relația.

Étienne Bousquet-Cassagne, politician francez cu origini croate, a fost alături de Ralf Schumacher timp de doi ani înainte de a oficializa relația lor. În interviu, Schumacher a vorbit deschis despre fericirea pe care o simte acum, declarând: „Acum sunt într-un capitol complet nou al vieții mele, al vieții noastre, și mai fericit decât oricând”.

Fostul pilot de Formula 1, cunoscut și ca fratele septuplului campion mondial Michael Schumacher, a adăugat: „Într-o lume perfectă, te căsătorești, ai un copil și rămâi împreună toată viața. Acesta a fost și visul meu, dar nu a ieșit. Și nu sunt singurul din lume care este divorțat”.

Ralf Schumacher a fost căsătorit timp de 14 ani cu Cora Schumacher (47 de ani), cu care are un fiu, David, în vârstă de 22 de ani. După divorțul din 2015, relația dintre Ralf și Cora a fost supusă unor tensiuni suplimentare.

Recent, Cora a declarat în presa germană că a aflat despre noua relație a fostului ei soț doar când el a făcut public acest lucru. În schimb, Ralf susține că fosta sa soție era la curent cu relația sa cu Étienne și chiar că i-ar fi transmis felicitări.

În interviul pentru Gloria, Ralf și Étienne au abordat și aspectele mai delicate ale situației. Ei au subliniat dorința ca fosta soție a lui Ralf să nu interfereze în relația lor, menționând că „comportamentul Corei ar fi nedrept” în acest context. După divorț, Cora a renunțat la numele de Schumacher, revenind la numele său de naștere, Brinkmann.

Ralf și Étienne au acordat interviul la crama lui Ralf Schumacher din Brda, Slovenia, unde au participat la prima recoltare de struguri. Această locație simbolizează începutul unei noi etape pentru cei doi, care își doresc să continue să își trăiască viața la maxim. Ralf Schumacher a descris abordarea lor ca fiind una relaxată și pozitivă: „Luăm lucrurile așa cum vin, încercăm să ne trăim viața și să obținem tot ce este mai bun din ele”.

Ralf Schumacher a avut o carieră notabilă în Formula 1, concurând pentru echipele Jordan, Williams și Toyota timp de un deceniu. În perioada sa de activitate, a participat la 182 de Grand Prix-uri, obținând 6 victorii și 27 de clasări pe podium. Cele mai remarcabile rezultate au fost în 2001 și 2002, când a terminat Campionatul Mondial pe locul 4.

Următoarele etape din viața lui Ralf Schumacher și Étienne Bousquet-Cassagne se anunță pline de optimism și noi realizări, pe măsură ce aceștia își construiesc viitorul împreună.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel