Raluca Turcan: Ori PDL rezolvă cazul Păsat, ori Păsat rezolvă PDL

Vicepreşedintele PDL, deputatul Raluca Turcan, a cerut, duminică, demisia din partid a lui Dan Păsat, apreciind că este necesară ca o măsură care să arate că formaţiunea se delimitează de votul din Parlament prin care s-a respins solicitarea Parchetului în privinţa anchetei împotriva lui Păsat.

raluca turcan

Turcan afirmă că „PDL trebuie să ia o decizie în cazul Păsat prin care să dea un semnal clar electoratului de dreapta că se delimitează de practicile cu care s-a identificat ani de zile, PSD şi stânga“, precizând că „ori PDL rezolvă cazul Păsat, ori Păsat rezolvă PDL - votul Păsat este pentru electoratul de dreapta un gest politic detestabil“.

„Votul de săptămâna trecută din cazul Păsat riscă să pară pentru electoratul de dreapta un tip de gest politic profund criticabil, de gen Mătuşa Tamara, pentru care era criticat PSD. În plus, votul din Parlament din cazul Păsat a fost o eroare politică care erodează încrederea pe care PDL a câştigat-o stabilizând economia şi asumându-şi reforme curajoase. PDL riscă să dea pe pere, prin votul contra Justiţiei din Parlament, ce câştigă pe mere susţinând reformele“, spune Turcan într-un comunicat de presă.

Potrivit acesteia, impresia că PDL este „parte a scutului parlamentar împotriva Justiţiei“ afectează partidul total şi ar fi nevoie ca toate vocile din partid, indiferent de vechime, să semnalizeze electoratului de dreapta că PDL va soluţiona această problemă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel