Ramona Olaru pune iubirea în fața banilor. Momentul când era să devină „doamnă” de milionar

Sursă foto: Ramona Olaru/ Instagram
Sursă foto: Ramona Olaru/ Instagram

Ramona Olaru a dezvăluit în cadrul unui podcast de ce nu a putut să spună „Da” unui milionar.

Ramona Olaru, celebra prezentatoare TV, a fost prezentă în cadrul podcastului lui Jorge, acolo unde a dezvăluit câteva dintre principiile sale de bază: nu pune dragostea în urma banilor. Deși a avut ocazia de a intra într-o relație cu un mare om de afaceri, deci foarte potent financiar, Ramona a ales cu sufletul, astfel că a rămas pe drumul mai „modest”.

A vrut să se căsătorească cu un milionar

„Nu m-am căsătorit și nici nu o să mă căsătoresc pentru bani. Nu pot. Eu trebuie să am o conexiune extraordinară cu omul ăla ca să conviețuiesc cu el, să trăiesc cu el, să ne ținem de mână. Eu nu pot să mă pup cu oricine, nici să mă pup, dar alte lucruri? Mie trebuie să îmi placă de omul ăla, să mă leg energetic de el, să îmi fie drag de el. Nu pot să mă căsătoresc pentru bani, pur și simplu. Am vrut, dar nu pot.

Am vrut acum câțiva ani. Am zis „Dacă ăsta este? Trebuie să-mi iau pe cineva cu bani, să nu mă mai zbat atât să muncesc ca fraiera toată viața”. Omul nu era prea aranjat sau prea frumos. Am avut o discuţie cu el, mi-a zis că îmi oferă tot, doar să fim împreună, să ne căsătorim. Nu arăta tocmai bine, dar nu asta contează. Avea un suflet bun. Şi am stat şi m-am uitat la el de sus până jos. Omul era milionar și am zis „Bă, nu. Iartă-mă, te rog. Ies cu un băiat și nu pot”. De unde, eu eram singură de mult. I-am mai spus că după ce o să închei cu el, eu sunt de acord”, a spus Ramona Olaru, în cadrul podcastului realizat de Jorge.


E fată bună... până o supără cineva

Spunând despre sine că este o persoană care poate asculta oricând orice problemă, Ramona transmite că nimeni nu ar trebui să se „joace” cu ea, trădându-i încrederea.

„Eu sunt un om extraordinar, numai bună de pus la rană, dar dacă m-ai supărat s-a terminat. Dacă m-ai supărat, s-a închis de tot relația dintre noi. Nu mă întorc să fac rău sau să mă răzbun, niciodată.

Am fost și înșelată, dar cred că m-a ajutat treaba asta, când am aflat exact. Noi, femeile, mai spunem că suntem înșelate, dar când îi vezi pe amândoi în fața ta, fără haine pe ei.... Dar prefer să nu vorbesc despre subiectele acestea, au trecut, s-au dus, dar, ca idee, a existat aşa ceva în viaţa mea. Cred că m-a ajutat mult să văd asta cu ochii mei o astfel de imagine. Pe moment am rămas mută. Nu am ştiut cum să reacţionez şi am plecat. Apoi, am stat şi m-am gândit ce trebuia să fac într-o astfel de situaţie: să mă întorc, să iert… Dar nu, cum să mă împac? De ce? Am rezolvat traumele care erau de rezolvat. Nu îmi trebuie aşa ceva în viaţa mea, niciodată, de ce aş sta cu un asemenea om? De ce aș împărți un om cu cineva? De ce? Dacă vrei să stai cu mine, e ok, dacă nu mai vrei cu mine, că nu-ți mai place, că nu mă mai iubești, spune-mi frumos. A fost dur, fix ca în telenovele a fost. Sunt multe lucruri pe care oamenii nu le ştiu din viaţa mea”, a mărturisit Ramona Olaru, în cadrul podcastului realizat de Jorge.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel