Rapid - Universitatea Cluj, scor 1-1, în Liga I

rapid
rapid

Formaţia Rapid a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 (0-0), cu echipa Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I, în care oaspeţii au egalat spre finalul jocului.

[caption id="attachment_163492" align="alignleft" width="300" caption="Foto: GSP"][/caption] Golurile au fost marcate de Alexa '66 pentru Rapid, respectiv Grozav '81 pentru Universitatea Cluj.

Rapid: Coman - Creţu, M. Antonio, Glauber, Bozovici - N. Grigore (Herea '85) , Alexa, - M. Roman, Teixeira, Surdu (Grigorie '67) - Pancu (Al. Ioniţă '29). Antrenor: Răzvan Lucescu.

Universitatea Cluj: Bornescu - Achim (Cojocnean '73), Abrudan, Szukala, D. Popa - Hoban, Marinescu - Ad. Cristea, M. Cristescu (Grozav '78), Păcurar - Cl. Niculescu (Tony '57). Antrenor: Ionuţ Badea.

Cartonaşe galbene: Grigore '22, Ioniţă '31, Creţu '51, Surdu '64 / Păcurar '30, Abrudan '38, Hoban '50, Cristea '64

Arbitri: Cristian Balaj - Miklos Nagy, Eduard Dumitrescu - Teodor Crăciunescu

Fanii rapidişti au scandat de mai multe ori pe parcursul jocului: "Mitică la puşcărie".

Răzvan Lucescu: A fost o zi ghinionistă pentru noi

Tehnicianul Răzvan Lucescu a declarat, sâmbătă seară, după remiza cu Universitatea Cluj, scor 1-1, că a fost o zi ghinionistă pentru Rapid, precizând că jucătorii săi au ratat foarte mult şi ar fi putut să rişte spre final primirea unor cartonaşe în scopul menţinerii avantajului pe tabela de marcaj.

"Este o amărăciune pentru cele două puncte pierdute. Am făcut un joc foarte bun, am dominat, am recuperat multe mingi şi nu le-am permis adversarilor să-şi creeze ocazii în prima parte. Am avut şi două bare, dar am şi ratat foarte mult. Golul din minutul 82 ne face să pierdem nedrept două puncte. Faza din care am primit golul ne-a arătat că nu am avut sângele rece să întrerupem jocul când situaţia o cere. Dar jucătorii s-au gândit la cartonaşele galbene pe care deja le aveau. Trebuia să întrerupem jocul, să luăm cartonaş galben sau chiar roşu, dar măcar câştigam cu 1-0, pentru că mai erau doar 10 minute de joc. Pe viitor este imposibil ca având acelaşi joc şi spirit să nu obţinem rezultate foarte mari. Până la umă a fost o zi ghinionistă pentru noi, cu toate că evoluţia a fost de apreciat", a spus Lucescu.

Răzvan Lucescu a precizat că nu se poate plânge de penaltiuri neacordate, deoarece jucătorii săi au ratat foarte multe ocazii. El a menţionat că nu ştie care este starea lui Pancu, jucător care s-a accidentat în prima repriză. "Nu ştiu cât de gravă este accidentarea lui Pancu, ar fi trist să fie gravă. Probabil că Ioniţă ar fi fost mai eficient dacă intra în ultimele 25 de minute", a adăugat el.

Citește și:

Cenzură pe stadion. LPF a interzis accesul la meciul Rapid – “U” Cluj cu ziarul Pro Sport. Vezi de ce

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel