Raportul toxicologic arată că Dorian Popa a consumat substanțe interzise. Europol: Scenariul s-a îndeplinit 

Sursa foto: Facebook Dorian Popa
Sursa foto: Facebook Dorian Popa

Raportul toxicologic de la INML arată că Dorian Popa a consumat substanțe interzise și apoi s-a urcat la volan. 

Sindicatul Europol a comentat foarte activ situația încă din momentul în care erau disponibile primele informații cu privire la faptul că Dorian Popa ar fi fost prins la volan, sub efectul substanțelor interzise. Reprezentanții sindicatului avertizau că e posibil ca probele să fie alterate, iar Dorian Popa să fie scos basma curată. Totul în contextul în care se vorbea despre o posibilă eroare a aparatului drug-test. În cele din urmă, probele de la INML au confirmat prezența substanțelor interzise. 

"Pentru toți cei care ne-au certat pentru clarificările legate de incidentul cu Dorian Popa, lăsăm mai jos dovada vie (poza) că scenariul anticipat s-a îndeplinit. Azi a fost finalizat și raportul toxicologic realizat de Institutul Național de Medicină Legală iar rezultatul se pare că nu a fost influențat de cursul euro. S-a confirmat prezența în organism a cannabisului, și nu...nu e de la inhalarea involuntară de la alți fumători," transmite sindicatul Europol. 

Dorian Popa va fi cercetat penal și riscă închisoare. 

Dorian Popa, sub efectul drogurilor la volan. Cum a ironizat Europol situația

Dorian Popa a fost ținta ironiilor încă din momentul în care a fost oprit pentru testarea antidrog. 

"Pentru că informația referitoare la Dorian Popa, Lambo-ul și chiloții se rostogolește rapid în presă în formatul copy/paste, credem că este important să facem următoarele precizări:

1. Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că acesta conducea îmbrăcat doar în chiloți;

2. Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de către polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini în chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard;

3. Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care a confirmat prezența canabioidelor.

P.S. Având în vedere ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro.

P.S.S. Sperăm că pe perioada suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru Dorian Popa să nu cumva să ne întâlinim cu Cheluțu la volan

P.S.S.S. Felicităm polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov care au demonstrat că aplicarea legii nu ține cont nici de marca autoturismului, nici de statului social și nici de brand-ul chiloților pe care îi poartă ocupantul," transmitea Europol în urmă cu o săptămână. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel