Rapperița Cardi B scapă după ce a aruncat cu microfonul într-un fan. „Arma albă”, scoasă la licitație

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Cântăreața de muzică rap Cardi B nu va fi acuzată de poliție după ce a aruncat cu microfonul după un fan care a stropit-o cu apă.

Cardi B nu va avea probleme cu legea pentru că a aruncat cu microfonul într-un spectator la Las Vegas, conform BBC. Rapperița a reacționat astfel după ce cineva din public i-a aruncat apă în față în timpul unui concert la Drai’s Beachclub, săptămâna trecută. Un video cu momentul în care artista de 30 de ani a ripostat a devenit viral pe rețelele de socializare.

Dar poliția din Las Vegas a anunțat că a închis ancheta pentru agresiune din lipsă de probe. “După o revizuire amănunțită a acestui caz și cu consultarea Biroului Procurorului Districtual din Clark County, acest caz a fost închis ca având probe insuficiente”, a spus Departamentul de Poliție Metropolitană din Las Vegas într-un comunicat. “Nu vor fi depuse acuzații în legătură cu acest caz.”

Avocații câștigătoarei unui premiu Grammy au mulțumit poliției pentru “rezolvarea rapidă și eficientă a acestei probleme”, într-o declarație raportată de mai multe surse.

Ce s-a întâmplat?

În imaginile surprinse de mai mulți fani se vede cum personalul de securitate îl înconjoară pe cel care a provocat incidentul la marginea scenei și îi recuperează microfonul rapperiței. Videoclipuri de la începutul concertului au arătat că Cardi B i-a cerut unui alt spectator să o stropească pe spate, întorcându-se cu fața spre public.

Mai târziu, în spectacol, ea a explicat că stropirea anterioară a fost făcută pe spate și la cererea ei, spre deosebire de celălalt spectator care i-a aruncat apă neașteptat și i-a nimerit fața.

Poliția din Las Vegas a confirmat ulterior că un participant la show a depus o plângere pentru agresiune, dar acum a concluzionat că nu s-a comis nicio infracțiune. Microfonul în cauză este acum scos la licitație pe eBay - ajungând la peste 99.000 de dolari până acum - de către proprietarul unei companii de audio.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel