Un rapper celebru a murit pe scenă/VIDEO

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Fatman Scoop a murit la vârsta de 53 de ani, după ce s-a prăbușit în timpul unui concert în Connecticut, vineri seară (30 august).

Rapperul din New York, pe numele său real Isaac Freeman III, susținea un spectacol la Town Center Park din Hamden, Connecticut, când a suferit o urgență medicală, conform TMZ. Imagini video surprinse de fani pe X (fostul Twitter) îl arată pe legendarul hip-hop hype man și personalitate radio prăbușindu-se în mijlocul concertului. Personalul medical i-a aplicat manevre de resuscitare în spatele cabinei DJ-ului, după care Freeman a fost transportat la un spital local.

Decesul său a fost confirmat sâmbătă dimineață (31 august) printr-o postare pe Instagram din partea familiei. Cauza exactă a decesului nu a fost specificată.

„Cu profundă tristețe și inimile împovărate, împărtășim vestea trecerii în neființă a legendarului și emblematicului Fatman Scoop”, a început mesajul. „Noaptea trecută, lumea a pierdut un suflet radiant, un far de lumină pe scenă și în viață.”

Mesajul a continuat: „Fatman Scoop era cunoscut în întreaga lume ca vocea inconfundabilă a cluburilor. Muzica lui ne aducea bucurie și ne îndemna să trăim viața cu pozitivism. Ne va lipsi mult, dar amintirea generozității și energiei sale va rămâne veșnic vie.”

Managerul său de turneu, Bryan „DJ Pure Cold” Michael, a transmis, de asemenea, un mesaj emoționant pe rețelele sociale.

„Nu găsesc cuvinte să exprim ce simt”, a scris Michael pe Instagram. „M-ai purtat peste tot în lume și m-ai făcut să cânt alături de tine pe unele dintre cele mai mari scene. Lecțiile tale m-au format și m-au transformat în omul care sunt astăzi.”

Freeman a devenit cunoscut în 1999 cu hitul „Be Faithful”, în colaborare cu Crooklyn Clan. De asemenea, a apărut pe piesa „Lose Control” a lui Missy Elliott, alături de Ciara, în 2005. Cântecul a atins poziția a treia în topul Billboard Hot 100, iar videoclipul său a câștigat un premiu Grammy în 2006 pentru cel mai bun videoclip muzical scurt. Piesa a fost, de asemenea, nominalizată la Grammy pentru cel mai bun cântec rap.

Missy Elliott a reacționat pe rețelele sociale sâmbătă dimineața, amintindu-și de colaboratorul său.

„Rugăciuni pentru familia Fatman Scoop în aceste momente dificile”, a scris Missy pe X. „Vocea și energia lui Fatman Scoop au contribuit la multe piese care au adus bucurie și au făcut oamenii să danseze de-a lungul a peste două decenii. Impactul său este imens și nu va fi uitat niciodată.”

Printre alte realizări muzicale ale lui Freeman se numără o apariție pe piesa „It's Like That” a lui Mariah Carey din 2005, care a ajuns pe locul 16 în Hot 100. De-a lungul carierei, a colaborat cu artiști precum Skrillex („Recess”), David Guetta („Love Is Back”) și Ciara („Level Up” remix), printre mulți alții.

VIDEO cu prăbușirea cântărețului AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel