Rareş Bogdan compară Guvernul Dăncilă cu Jabba the Hutt. Alex Coita: Ţinteşte electoratul USR

Alex Coita
Alex Coita

După ce europarlamentarul Rareş Bogdan a comparat Guvernul condus de Viorica Dăncilă cu celebrul personaj Jabba the Hutt din Războiul Stelelor, analistul Alex Coita a declarat că această menţiune vine pentru atragerea electoratului USR de partea lui Klaus Iohannis. 

"Este cumva o confluenţă între tendinţa tipic useristă de a se folosi din modele din filme SF şi discursul tipic anti penali pe care dl Bogdan l-a promovat de când era jurnalist şi pe care îl promovează USR. Astfel, vorbim clar de o declaraţie electorală care are drept target clar publicul userist, pentru că dl Iohannis a avut o mare problemă la începutul săptămânii, când a evitat dezbaterea cu Viorica Dăncilă.

Am văzut atunci o atitudine critică din partea USR la adresa preşedintelui, iar mulţi simpatizanţi USR au anunţat chiar că sunt dispuşi să nu voteze la prezidenţiale dacă nu văd acest minim exerciţiu democratic, dezbaterea dintre cei doi candidaţi. Dl Rareş Bogdan, acum încearcă să acopere gafa făcută de Klaus Iohannis când a refuzat dezbaterea prin acest mesaj foarte dur şi vrea să arate că PNL duce mai departe agenda USR de luptă anti penali", a declarat Alex Coita la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel